6 szczytów” w Masywie Śnieżnika

By on 16 sierpnia 2017 in Aktualności, Posty | 0 comments

Już za 2 miesiące wszyscy miłośnicy biegania, wspinania się, błota, potu i łez zyskają niepowtarzalną szansę przeżycia tego wszystkiego podczas biegu „6 szczytów” w Masywie Śnieżnika. Bardzo zróżnicowana, 35-kilometrowa trasa, z fragmentami gdzie można solidnie przyspieszyć, jak i podejściami gdzie idąc ku górze będziecie tylko prosili aby wreszcie wyjść na „prostą”. Do tego piękne lasy, zapierające dech w piersiach widoki i jak zawsze w górach – miła atmosfera.

Dlaczego jeszcze warto? Na pewno na wylot znacie Karpacz, tuzin razy byliście w Zakopanem i nie ominęliście w Swoim biegowym portfolio Babiej Góry. A kto z Was ostatnio był w prawdziwej perle Sudetów – Międzygórzu?

Jeśli wciąż nie zapisaliście się do udziału w biegu – zapraszamy na www.6szczytow.pl. Przypominamy, iż bieg będzie przedostatnią imprezą tegorocznego Pucharu Polski Skyrunning.

Serdecznie zapraszamy tak na naszą stronę jak i do udziału w wydarzeniu. Chętnie odpowiemy także na wszelkie pytania drogą mailową, telefoniczną bądź w wiadomościach słanych za pośrednictwem naszego profilu na Facebook.

Parametry:

Do zobaczenia 24 września! 🙂